Elektrische fietsen van de beste merken

Elektrische fietsen zijn populair, want een betrouwbare e-bike met trapondersteuning maakt fietsen een stuk comfortabeler. Voor boodschappen, ontspanning of woon-werkverkeer. Voor jong en oud. Alsof u altijd met de wind in de rug fietst. Snelle e-bikes met krachtige midden motor maken bijvoorbeeld goede sier op heuvelachtig terrein. Elektrische fietsen met voorwielmotor zijn perfect voor dagelijks gebruik. Bent u zeer sportief en fit, dan heeft u een minder grote capaciteit accu nodig dan wanneer u intensief gebruik zult maken van de trapondersteuning. Bij van Vliet Tweewielers heeft u de keuze uit verschillende elektrische fietsen van de beste merken!

Wij zijn officieel dealer van de merken Flyer, Riese-Müller, Sparta, Giant, Batavus en Freebike waarvan vele modellen in onze showroom aanwezig zijn.

Advies voor aankoop

Advies-voor-aankoop
In een persoonlijk gesprek kunnen wij u informeren over de diverse merken en typen e-bikes. Daarbij kijken we natuurlijk goed naar uw wensen. Vervolgens kunt u verschillende modellen proberen om te ervaren wat voor u de beste keuze is.

Proefrit Elektrische fiets

Proefrit-Elektrische-Fiets
Om enige twijfel weg te nemen is het mogelijk om bij ons een proefrit te maken op de fiets van uw keuze. Probeer altijd eerst de fiets uit voordat u overgaat tot aanschaf. Doe dit niet tijdens een rit van een paar minuten maar trek hier echt een kwartier voor uit. Het kan zijn dat u een model wil proberen maar het kan ook zijn dat het meerdere modellen betreft. Voor ons is dit geen probleem, het gaat ons erom dat u de juiste keus maakt en met een goed gevoel uw keuze kan maken.

Aanschaf elektrische fiets

Aanschaf-Elektrische-Fiets
Wij helpen u graag met de aanschaf van een elektrische fiets. Waar moet u nu precies op letten bij de aanschaf van een elektrische fiets? Veel mensen hebben nog nooit een elektrische fiets gehad en zijn dus helemaal niet bekend bij dit product. Er zijn veel modellen en heel wat verschillende type elektrische fietsen. Er zijn veel vragen bij de aanschaf van een e-bike die meewegen tot een aankoop n.l. motor – aandrijftechnieken, accu, display, gewicht en design. We bespreken alle vragen uitgebreid met u zodat u de beste keuze kunt maken!

Onze keuze voor de merken die bij ons in de winkel staan is gebaseerd op de jaren lange ervaring met e-bikes en deze merken. Met de e-bikes in de winkel van Flyer, Riese-Müller, Sparta, Giant, Batavus en Freebike staat er altijd wel een elektrische fiets bij die bij u past.

Zadelservice

Veel fietsers hebben last van zadelpijn. Soms zelfs zo erg dat ze het fietsen voorgoed voor gezien houden. Door een verkeerd zadel – bijvoorbeeld te smal of te zacht – worden zenuwen en pezen rondom de zitbotten belast. Dan kunnen deze afknellen en dat veroorzaakt zadelpijn. Kies daarom een fietszadel dat bij u past. Ook de stand van het zadel is belangrijk, zodat u precies op de twee zitbotten zit. De druk zit hierdoor op de juiste plek. Met een goed passend zadel fietst u gegarandeerd zonder zadelpijn. Hoe lang de rit ook duurt!

Welk zadel heeft u nodig?

Dat is onder andere afhankelijk de afstand tussen uw twee zitbeenderen. Dat zijn de twee onderste botten van het bekken. Met de SQlab zadelmeting kunnen wij u in onze winkel adviseren over het zadel dat het beste bij u past. Voor nieuwe fietsen hebben wij een zadel service. Bevalt het nieuwe zadel niet dan ruilen wij deze om voor een passend model.