Een fiets die bij u past

Soepel en zorgeloos door de stad fietsen of ontspannen naar het werk. Stadsfietsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, want kwaliteit, betrouwbaarheid, comfort en veiligheid gaan hand in hand. Ook de sportieve, stoere en goedkope stadsfietsen staan garant voor gemak en plezier. Een stadsfiets met versnellingen maken u extra wendbaar en snel. Krachtige remmen zorgen voor controle.

Persoonlijk advies

Informeer altijd naar de mogelijkheden, want stadsfietsen zijn in alle soorten, maten, kleuren en prijsklassen verkrijgbaar. Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons in de winkel, waar u uitgebreid wordt geïnformeerd en geadviseerd over de stadsfiets die het beste aan uw wensen voldoet.

Bij van Vliet Tweewielers heeft u de keuze uit tientallen verschillende fietsen in allerlei soorten, maten, kleuren en prijsklassen, voor zowel dames als heren en van de beste merken. In ons assortiment vindt u stadsfietsen, lifestyle fietsen (zoals de transportfiets, moederfietsen en omafietsen), kinderfietsen, toerfietsen en sportieve fietsen (zoals de racefiets, crosshybride en mountainbike). De keuze van de beste fiets hangt af van uw wensen en het gebruik van de fiets. Wilt u graag worden voorzien van advies? Natuurlijk bent u dan van harte welkom bij ons in de winkel.

Daarom van Vliet

 • Gratis afleveren en extra servicebeurt
 • Persoonlijk advies en uitleg
 • De beste service en garantie
 • Op al onze nieuwe fietsen is een proefrit mogelijk
 • Altijd de nieuwste modellen leverbaar
 • Eigen werkplaats voor vakkundige reparatie
 • Leenfiets bij reparatie is bespreekbaar
 • Wij stellen uw fiets af op uw lichaamshouding
 • Veel onderdelen en accessoires op voorraad
 • Inruil van uw oude fiets mogelijk

Onze keuze voor de merken die bij ons in de winkel staan is gebaseerd op de jaren lange ervaring met fietsen en deze merken. Met de fietsen in de winkel van Batavus, Sparta, Giant, Liv en Aldo staat er altijd wel een fiets bij die bij u past.

 • Aldo Fietsen

Proefrit fiets

Om enige twijfel weg te nemen is het mogelijk om bij ons een proefrit te maken op de fiets van uw keuze. Probeer altijd eerst de fiets uit voordat u overgaat tot aanschaf. Doe dit niet tijdens een rit van een paar minuten maar trek hier echt een kwartier voor uit. Het kan zijn dat u een model wil proberen maar het kan ook zijn dat het meerdere modellen betreft. Voor ons is dit geen probleem, het gaat ons erom dat u de juiste keus maakt en met een goed gevoel uw keuze kan maken.

Verzekering van uw fiets

Wanneer u een nieuwe fiets gaat aanschaffen of al één bezit dan adviseren wij u om deze fiets te verzekeren.

Wilt u een goede vergelijking maken zodat u de juiste fietsverzekering afsluit? Met de ENRA vergelijkingstool vindt u binnen 1 minuut de verzekering die het beste bij u past. De vergelijkingstool houdt rekening met de door u gewenste dekking, looptijd, soort fiets en uiteraard de hoogte van uw premie! Wij werken al vele jaren met volle tevredenheid samen met ENRA. Wij helpen u met diefstal en of schademeldingen bij de ENRA zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt men veelal alleen aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe fiets  dan bent u bij ons nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze produkten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt.

Inruil fietsen

Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van fietsen neemt het aanbod van ingeruilde fietsen toe. Veel consumenten ruilen hun oude fietsen in voor een nieuw exemplaar. Wij ruilen graag uw huidige fiets in als u bij ons een nieuw model aanschaft. Deze fietsen vinden hun weg weer in onze 2de  hands verkoop. Kijk ook eens op onze pagina occasions.

Zadelservice

Veel fietsers hebben last van zadelpijn. Soms zelfs zo erg dat ze het fietsen voorgoed voor gezien houden. Door een verkeerd zadel – bijvoorbeeld te smal of te zacht – worden zenuwen en pezen rondom de zitbotten belast. Dan kunnen deze afknellen en dat veroorzaakt zadelpijn. Kies daarom een fietszadel dat bij u past. Ook de stand van het zadel is belangrijk, zodat u precies op de twee zitbotten zit. De druk zit hierdoor op de juiste plek. Met een goed passend zadel fietst u gegarandeerd zonder zadelpijn. Hoe lang de rit ook duurt!

Welk zadel heeft u nodig?

Dat is onder andere afhankelijk de afstand tussen uw twee zitbeenderen. Dat zijn de twee onderste botten van het bekken. Met de SQlab zadelmeting kunnen wij u in onze winkel adviseren over het zadel dat het beste bij u past. Voor nieuwe fietsen hebben wij een zadel service. Bevalt het nieuwe zadel niet dan ruilen wij deze om voor een passend model.