Service & Reparatie

Snelle fietsreparaties

Naast onze uitgebreide collectie in de winkel zijn we erg trots op onze werkplaats. Dat wat je van een fietsenmaker mag verwachten. Modern, uitgebreid en altijd vol bedrijvigheid. Hij is ook niet te missen: direct bij binnenkomst in onze fietsenwinkel loop je er bijna tegenaan. En niet voor niets, want we zijn je erg graag van dienst bij grote en kleine reparaties aan jouw fiets. Ongetwijfeld wil je snel weer op pad. Als de reparatie niet te ingrijpend is proberen we het direct uit te voeren, zodat ji onder het genot van een kop koffie even door de winkel kunt lopen of even zitten aan onze leestafel. Vaak kan je dan al vlot weer genieten van een perfect werkende fiets!

Natuurlijk komt het soms ook voor dat het wat langer duurt. In dat geval laat je de fiets in goede handen achter, onze monteurs geven de fiets de aandacht die het verdient. En zodra de reparatie is uitgevoerd krijg je een belletje dat de fiets weer gehaald kan worden of gewoon zoals het is afgesproken.

Elektrische e-bikes reparaties en onderhoud

Ook voor onderhoud en reparaties aan elektrische fietsen (e-bikes) zijn wij hét adres in Voorschoten en omgeving. Uiteraard doen wij onderhoud, servicebeurten en reparaties aan e-bikes die wij verkocht hebben. Maar ook als je de e-bike niet bij ons gekocht hebt, of als het merk van uw elektrische fiets niet op onze website vermeld staat helpen wij je graag. Kom eens langs in onze winkel of bel even als je vragen hebt.

Snelle en vakkundige reparaties

Onze monteurs volgen regelmatig opleidingen en cursussen om bij te blijven met de laatste technieken.

Uw fiets is in ervaren handen

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in hun vakgebied waardoor we bijna alle fietsen kunnen repareren. Van stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, trekking fietsen tot aan elektrische fietsen, alles is bij onze monteurs in goede handen. Onze monteurs volgen regelmatig opleidingen en cursussen om bij te blijven met de laatste techniek. Zo zijn ze allemaal voorzien van de nodige kennis over de e-bike systemen zoals van Bosch, Shimano Steps, Panasonic, Yamaha,  ION techniek en Bafang. Uw e-bike is dus altijd in goede handen bij onze monteurs.

Gratis leenfiets tijdens reparatie

Mocht u geen fiets kunnen missen tijdens de reparatie van uw eigen fiets dan geven wij u een originele Batavus Leenfiets mee, gedurende de tijd welke wij nodig hebben om uw fiets te repareren, dit is meestal 1 dag.